W kilku krokach, jak wykorzystać hodowlę ślimaków. "Kuchnia dla odważnych" PORADNIK | SNAILS GARDEN

Kuchnia dla odwaznych slimaki Snails GardenPolski rynek ślimaków rozwija się coraz szybciej. Chociaż były popularne jeszcze w latach 70., zostały później wyparte przez ryby, na przykład karpia. W latach 90. próbowano wskrzesić ich rynek, jednak bez sukcesów.

Do czasu. Współcześnie, nasze firmy sprzedają je zarówno w naszym kraju, jak również eksportują za granicę. W tym poradniku wyjaśniamy w kilku krokach, jak wykorzystać własną hodowlę tych mięczaków, które na Zachodzie są uważane za przysmak. W sezonie 2020 w naszym menu, będzie kuchnia dla odważnych, między innymi #ślimaki w pomidorach po hiszpańsku. Dwa przepisy ( + ślimaki jak schobowe) znajdziecie w pełnym odcinku tutaj "Kuchnia dla Odważnych w SNAILS GARDEN"




Koszyk

RAZEM:   0.00 zł
IDŹ DO KOSZYKA