Czytaj więcej: Koral Okrasa, gospodarzem Bocuse d'Or POLAND, a na talerzu ślimaki z hodowli!Konkurs Bocuse d'Or to najbardziej prestiżowy francuski konkurs kulinarny na świecie. Polscy szefowie kuchni, mieli do dyspozycji kilka produktów w tym ślimaki z krajowych hodowli! Polską edycję prowadził Karol Okrasa! | Fermowa hodowla ślimaków jadalnych, zwana jest helikulturą. Zapraszamy na szkolenie z tego zakresu. 

Foto organizatora: Bocuse d'Or Poland.

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi zatwierdził zasady eko, które obowiązują w Polsce w dziedzinie hodowli ślimaków. W związku z powyższym, pierwsze stado zarodowe (reproduktory) będzie dostępne po 15 zł/kg! Ilość jest ograniczona! Jeżeli jesteś zainteresowany kursem "Dobry Biznes Na Wsi", napisz do NAS. Wysyłamy bezpłatne pliki informacyjne.

Proszę wypełnić formularz.




Koszyk

RAZEM:   0.00 zł
IDŹ DO KOSZYKA